Nettisivut

Etusivu » Palvelumme » Nettisivut

Uusi sivusto tai vanhan tuunaus – onnistuu!

Toteutamme nettisivut suunnittelusta tekniseen toteutukseen asti WordPress julkaisujärjestelmällä. Pidämme sinut tiiviisti mukana sivuston valmistusprosessissa, näet malleja sekä pääset kokeilemaan valmista sivustoa ennen julkaisua.

Koulutamme sinut sivustosi päivittämiseen tai vaihtoehtoisesti voit tilata päivityspalvelun meiltä, jolloin sinulle jää enemmän aikaa yrityksesi pyörittämiseen. Palvelintilan ja verkkotunnuksen saat myös meiltä eli koko paketti yhdestä paikasta.

Kouvola Innovation

Siirry sivustolle >

Tykkimäen Pihapiste

Siirry sivustolle >

Keittiö Online

Siirry sivustolle >

Rannikkosotilaskotiyhdistys ry

Siirry sivustolle >

Nordic Gloves

Siirry sivustolle >

WordPress

Käytämme nettisivujen tuottamisessa WordPress -julkaisu­järjestelmää, mikä on käytössä maailman­laajuisesti. Helppo käyttö­liittymä, sisällön tuottaminen ja päivittäminen sekä runsas valikoima lisäosia ja teemoja ovat WordPressin vahvuuksia.

Verkkotunnus & Palvelin

Nämä ovat välttämättömiä nettisivujen toiminnan kannalta. Me huolehdimme nämä kuntoon puolestasi, ja tulkkaamme muutkin it-kielen sanat sinulle suomeksi.

Google My Business

Haluathan, että asiakkaasi löytävät yrityksesi, oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Googlesta löytyy apu tähänkin, me pistämme bitit siihen järjestykseen, jotta homma toimii.

# kotisivut, nettisivut, verkkosivut, WordPress, yrityksen kotisivut

Olisko sivustosi pitänyt uusia jo kauan sitten?

Kurvaa käymään, laita sähköpostia tai soita niin hoidetaan homma kerralla kuntoon.

Mainostoimisto Sepeteus