Asiakkaitamme

Palvelemme asiakkaita laidasta laitaan

Alla lyhyt katsaus asiakkaisiimme eri toimialoilta, sekä heidän terveiset meidän työskentelystämme.

Botski Oy

Yhteistyö mainostoimiston kanssa voi tuntua uskomattoman helpolta. Vain muutama sana riittää ja pian edessäni on ehdotus, joka vastaa juuri haluamaani. Ja miten nopeasti kaikki hoituu. Näin käy, kun on ajatusmaailmat kohtaavat.

Tutun yhteyshenkilön kanssa asiat sujuvat mutkattomasti. Aina ajantasaiset kotisivut ja Facebook-mainonta kuuluvat vakiopalveluun.

Oman erityismainintansa ansaitsee keväällä 2021 toteutetut virtuaaliset Venemessut. Niille Sepeteus tuotti käyttöömme äärimmäisen hyvät ja toimivat sivut.

Kai Grönberg
Yrittäjä
Botski Oy, Turku

Kouvola Innovation Oy

Luotettavan kumppanin kanssa on mukava asioida. Aikataulu pitää, kaikki toteutuu sovitusti ja palvelu on ystävällistä. Näin toimii pitkäaikainen palvelun­tuottajamme Sepeteus.

Käytämme laajasti Sepeteuksen osaamista. He ovat suunnitelleet uudistuneiden verkko­sivujemme rakenteen ja vastanneet sivujen teknisestä toteutuksesta. He tuottavat meille myös muita digitaalisia sisältöjä.

Sepeteukselta saamme lisäksi tarvitsemiamme painotuotteita, heidän omaa tuotantoaan on joustava ja nopea käyttää. Myös eri tapahtumiin ja tilaisuuksiin tarvittavien aineistojen ja järjestelyjen osalta Sepeteus on palvellut meitä monin tavoin.

On tärkeää, että Kouvolasta löytyy Sepeteuksen kaltainen viestinnän ja markkinoinnin taitaja.

Pirjo Vuorenpää
Viestintäpäällikkö
Kouvola Innovation Oy

KSS Energia Oy

Kun yrityksen brändi on sisäistetty, syntyy juuri KSS Energian näköistä jälkeä ja yhdessä tekeminen on helppoa. Sitä se on Sepeteuksen kanssa, on ollut pitkään, ja jatkuu.

On ilo toimia läheisen kumppanin kanssa, kun voi tavata toisen ja käydä juttuja myös livenä läpi. Tilanteet tulevat ja vaihtuvat nopeasti, Sepeteus reagoi niihin nopeasti ja heittää kehiin hyviä ideoita.

Asiakaslehden ja vuosikertomuksen toimittaminen ovat isoja yhteisiä projekteja. Erilaiset suorapostitukset, lehti-ilmoitukset, teippaukset, kyltitykset, led-mainokset; tekemisen kirjo on laaja. Eikä pidä unohtaa valokuvausta, omilla seudullisilla kuvilla on meille suuri merkitys.

Erityisellä lämmöllä muistelen vuoden 2019 asuntomessuja. Sepeteuksen panos koko tapahtumaosastomme suunnittelussa ja toteutuksessa oli todella tärkeä.

Essi Peltola
Markkinointipäällikkö
KSS Energia Oy

Keittiö Online

Olemme saavuttaneet reilussa viidessä vuodessa hyvän tunnettavuuden ja saamme uusia asiakkaita suosittelujen kautta. Muutaman kuukauden välein julkaistava uusi mainoskampanja on keinomme pysyä asiakkaiden mielissä.

Yhä enemmän sähköisiin kanaviin siirtyviltä kampanjoilta haluamme tyyliimme sopivaa visuaalista ilmettä sekä tuoreutta ja raikkautta. Tässä Sepeteus on meille tärkeä kumppani. Me mietimme aineiston ja raamit, he tuottavat ideoinnin pohjalta meille valmiin fressin kampanja-aineiston.

Sepeteuksen kanssa kaikki sujuu hyvin, tutuilla kavereilla on juuri meille istuvaa pelisilmää. Sepeteus on suunnitellut ja toteuttanut myös verkkosivustomme sekä hoitaa niiden ylläpidon.

Juha Saarinen
Logistiikka
Keittiö Online

JTR-Rolls Oy

Kun uusi yritys aloittaa toimintansa, on tarvetta kaikelle mahdolliselle, ja nopeasti. Verkkosivut, käyntikortit, esitteet, asiakirjapohjat, teipit, käyntikortit, tarrat, merkintäkyltit; ja ensin tietysti yrityksen ilme ja logo. Tämän kaiken saimme kätevästi Sepeteukselta.

Sepeteus teki meihin vaikutuksen jo siinä vaiheessa, kun etsimme kouvolalaista kumppania. Olemme olleet tyytyväisiä saamaamme palveluun, aikataulut ovat pitäneet, asiat ovat edenneet sovitusti maaliin ja yhteydet toimivat sujuvasti.

Yrityksemme toiminta on lähtenyt mukavasti lentoon ja homma rokkaa. Yhteistyömme Sepeteuksen kanssa jatkuu, heidän tarjoamalla tuella on helppo satsata tulevaisuuteen.

Tero Tiukkanen
Aluepäällikkö
JTR-Rolls Oy

Viestintä ja VisitKouvola

Meillä on Sepeteuksen kanssa hyvin pitkäaikainen kumppanuussuhde. Sepeteus on luotettava ja heidän kanssaan on helppo asioida. He ottavat pienetkin asiat tosissaan ja homma hoituu aina sovitusti.

Kouvolan kaupungin matkailun pääesite, vuosittain julkaistava matkailulehti, on isoin yhteinen tuotoksemme. Sen lisäksi toteutamme monia muita pienempiä juttuja, joissa tarvitsemme mainostoimiston apua.

Sepeteukselta saa aina tarvittaessa asiantuntija-apua, he osaavat ohjata asioita oikeaan suuntaan markkinoinnin ja mainonnan kannalta.

Raija Sierman
Matkailupäällikkö
Viestintä ja VisitKouvola