Palvelumme

Etusivu » Palvelumme

Raaka-aineet onnistuneeseen mainontaan

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. Meiltä saat kokonaisratkaisut tai palvelun täsmätarpeeseen.

Yritysilmeet

Vimosen päälle tyylitelty yksilöllinen ilme, jolla erotut massasta ja saat kilpailijasi ihastelemaan ja haukkomaan henkeä.

Nettisivut

Modernit ja mobiiliystävälliset nettisivut ilman kikkailua. Ei mitään bulkkia vaan juuri Sinun tarpeeseen toteutettuna – ja kerrankin helposti!

Kampanjat & mainonta

Tähtäin korkealle, hihat rullalle ja isot sulat hattuun! Meiltä löytyy työkalut myös laajempien mainoskokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen.

Sisällöntuotanto

Autamme viilaamaan pilkkua ja puristamaan hyvän idean sanoiksi paperille tai näytölle – myös monella kielellä tarpeen vaatiessa.

Valokuvaus

Näyttävät kuvat maassa, ilmassa ja studiossa. Laadukkaan julkaisun salaisuus piilee omissa hyvälaatuisissa valokuvissa.

Kuvakiska

Sepeteuksen oma Kouvola-aiheinen kuvapankki. Helppo käyttää, reilut käyttöoikeudet, laaja valikoima ja lisää tulee kokoajan – tuuppa kurkkaa!

Videot & Animaatiot

Vaikka kuvat esityksessä kertookin enemmän kuin tuhat sanaa, oikein käytetty video tai animaatio oikeassa paikassa kertoo juuri kaiken oleellisen.

Painotuotteet

Vaikka digi onkin jees, ei mikään silti voita uunituoretta ja aina toimivaa painotuotetta, joka toimii ja tuntuu jokaisen hyppysissä.

Saavutettavuus

Aiheuttaako saavutettavuuden toteutus verkkosisältöön tai sähköiseen dokumenttiin kysymysten tulvaa? Ei hätää, täällä ollaan valmiina palvelemaan!