Etusivu » Kinkulle

kinkulle-possu

Tarina kinkkukarkeloiden takana

Sepeteuksen kinkkukarkelot saivat päivänvalon jo 13 vuotta sitten 1.12.2009. Perusajatuksena oli kutsua asiakkaita ja kumppaneita lounaalle ennen jouluruuhkia ja muuta ylensyöntiä. Menu oli tuolloin hyvin yksinkertainen, mutta linjakas: kinkkua, ruisleipää ja voita, ehkä jotain härpäkkeitä lisukkeeksi.

Menu on noista ajoista elänyt, ihmiset muuttuneet ja paikkakin vaihtunut. Yhtä ei kuitenkaan muuteta, päivän päätähteä. Mehevä kinkku nostetaan edelleen tuoreena tarjolle. Ajanmukaisesti possu on saanut seurakseen jonkinsorttista salaattia ja ehkäpä vielä pottusia tai muuta maan alla kasvanutta.

Käy peremmälle tuttujen seuraan ja istahda lounaalle torstaina 1.12.2022 klo 11-13

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.11.