Surffikelit jatkuvat

Lue lisää nettisivupalveluistamme
Tutustu heti

Surffikelit jatkuvat

Lue lisää nettisivu­palveluistamme

Tutustu heti

Kaikki painopalvelut samasta paikasta – ison ja pienen printin nälkään.

Täytä lomake, joka auttaa selvittämään miten nettisivusi rakentuisivat.

Palvelumme

Lisää palveluja ylävalikosta.

Viimeisimmät kuulumiset

Mitäs me täällä Sepeteuksella oikein touhutaan?

Somest

Ihan tunnelissa!

Kouvolan asematunneli sai uutta teippipintaa Kouvolabrändin ilmeellä. Tuoreissa kuvissa esiintyvät Kouvolan kohteista mm. Repovesi, Tykkimäki ja Verla. Mukana myös grafiikkaa, elämänmenoa ja ihan perinteinen karttakin, jos haluaa nopeasti hahmottaa, mistä kaikkialla muitakin mukavia kohteita löytyy. Osa vitriineistäkin päivittyi raikkaasti tähän päivään.

Toivottavasti kuvat ilostuttavat ja innostavat tutkimaan Kouvolan tarjontaa. Vaikka asematunnelissa yleensä kiiruhdetaan, niin varaapa seuraavalla kerralla hetki seiniin tuijottelulle.

 

 

Uuden kaluston tuunaus

Viime vuodelle mahtui myös autoteippauksia, tässä viimeisin! 👌
@e.kylmala uudelle autolle näyttävät teippaukset. Mikolla olikin jo selkeä visio millaista halusi ja meille jäi vain palasten yhteen sovittelu.

Kyllä tuolla jo erottuu liikenteestä! 🤗

Messuista virtaa kevääseen!

Luonto muuttuu keväällä kovaa vauhtia, mutta näin se muuttuu tyhjä messuosastokin eläväksi keitaaksi Helsingin messukeskuksen Outdoor messuilla. Rakensimme sinne Kouvolan matkailulle Repovesiteemaisen osaston. Jos käyt kyseisillä messuilla, niin huomioi, miten suuri merkitys on osaston valaistuksella.

 

Esitteet näyttävästi esille

Sepeteus suunnitteli tuotteen, EduKo hitsasi rungon kasaan, Sepeteus tuunasi ja viimeisteli – ja syntyi näyttävä kaksipuolinen esiteteline VisitKouvolan matkailupalveluiden esittelyyn ostoskeskus Veturiin.

Kaikenlaista ja kokoista printtiä

Meillä oli kunnia saada tehdä kouvolalaisen taiteilijan Reda Al-Yasarin teoksista tuotteita. Kalenterin lisäksi tuotimme kortteja, käyntikortteja ja julisteita.

Tapahtumasuunnittelu

Puhelimen arkistostahan löytyy vaikka mitä, kun sitä ehtii ajan kanssa katsella. 😬

Tehtiin tuossa loppusyksystä pidettyyn Kouvolan Turvallisuustapahtumaan taas monenlaista – jo kolmatta vuotta peräkkäin. 😎👏

Lähetä viestiä, tästä näin