Yritysilmeet

Etusivu » Palvelumme » Yritysilmeet

Meiltä saa ilmettä monenlaista!

Teemme ilmeen kokonaisuuden, yrityksen tarpeet huomioiden ja hahmottaen, kokemuksella.

Saat työkalupakin, jolla pärjää: Logot, merkit, värit ja fontit sekä ohjeiston kylkeen. Materiaaleista teemme versiot moneen käyttöön.

Voimme myös tuunata entistä ronskisti tai hellästi vanhaa huomioiden.

Viemme ilmeen kätevästi digitaalisiin- tai painotuotteisiin. Näet heti miten ilme toimii erilaisissa tarkoituksissa.

Tykkimäen Pihapiste

Kouvolaan avattiin uusi pihatuotteita myyvä Tykkimäen Pihapiste. Käärimme hihat ja loimme Pihapisteelle ilmeen ja tuotteet arjen näkyvyyteen.

Kouvolan Turvallisuuspäivä

Uusi tapahtuma tarvitsi tietysti ilmeen ja sen soveltamisen moneen mediaan; printtiin, someen, digiin ja ulkomainontaan.

Kymijoen ICT

Kaakkois-Suomen Tieto Oy ja ICT Kymi yhdistyivät ja näkyvyys täytyi saada myös yhtenäiseksi. Ei täysin uutta, mutta pientä viilausta ja hienosäätöä.

Kimolan Kanava

Kouvolan puhuttu, kauhisteltu ja ihasteltu Kimolan kanava avautui loppukesästä 2020. Kanavan käyttöön haluttiin oma logo ja ilmettä, jota pystyy käyttämään opasteissa ja muussa materiaalissa.

Kymen Leipomo

Keskellä Koronapandemiaa pystytetty uusi leipomo ja leipomomyymälä avasivat ovensa 1.4.2020. Uusi myymälä ja leipomo tarvitsivat rohkeasti näkyvyyttä heti alkumetreillä.

JTR-Rolls

Omistajavaihdoksen myötä luotu uusi yhtiö tarvitsi pikavauhdilla logon ja ilmeen, jotta se saisi heti visuaalisen asun asiakkaiden suuntaan.

# yritysilme, yritysilmeen suunnittelu, graafinen suunnittelu, brändi

MITÄ ILMETTÄ?!

No sitä vain, että voidaan sinullekin ilmeillä oman näköistä.

Mainostoimisto Sepeteus