Yritysilmeet

Etusivu » Palvelumme » Yritysilmeet

Meiltä saa ilmettä monenlaista!

Teemme ilmeen kokonaisuuden, yrityksen tarpeet huomioiden ja hahmottaen, kokemuksella.

Saat työkalupakin, jolla pärjää: Logot, merkit, värit ja fontit sekä ohjeiston kylkeen. Materiaaleista teemme versiot moneen käyttöön.

Voimme myös tuunata entistä ronskisti tai hellästi vanhaa huomioiden.

Viemme ilmeen kätevästi digitaalisiin- tai painotuotteisiin. Näet heti miten ilme toimii erilaisissa tarkoituksissa.

KSTieto

Yritys uudisti nimensä ja ilmeensä. Uuden, raikkaan yritysilmeen suunnittelun lisäksi oli olimme aktiivisesti toteuttamassa tuoreen ulkoasun vientiä myös jo olemassa oleviin materiaaleihin.

Lue lisää >>

Kouvolan taidemuseo Poikilo

Kouvolan Taidemuseo Poikiloon syyskuussa 2022 avautunut Pelipoikilo-näyttely kaipasi raikasta, pelimaailmaan soveltuvaa ilmettä.

Lue lisää >>

cafe juhla

Cafe Juhla & Cafe Joen Juhla

Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon kahvilaravintolat saivat uudet yrittäjät, jotka lähtivät rohkeasti kehittämään toimintaa. Näin syntyivät Cafe Juhla ja Cafe Joen Juhla, joille loihdittiin uusi yhteinen ilme pienellä personoidulla twistillä.  

Lue lisää >>

Tykkimäen Pihapiste

Kouvolaan avattiin uusi pihatuotteita myyvä Tykkimäen Pihapiste. Käärimme hihat ja loimme Pihapisteelle ilmeen ja tuotteet arjen näkyvyyteen.

Kymen Leipomo

Keskellä Koronapandemiaa pystytetty uusi leipomo ja leipomomyymälä avasivat ovensa 1.4.2020. Uusi myymälä ja leipomo tarvitsivat rohkeasti näkyvyyttä heti alkumetreillä.

JTR-Rolls

Omistajavaihdoksen myötä luotu uusi yhtiö tarvitsi pikavauhdilla logon ja ilmeen, jotta se saisi heti visuaalisen asun asiakkaiden suuntaan.

MITÄ ILMETTÄ?!

No sitä vain, että voidaan sinullekin ilmeillä oman näköistä.